Tecnomatix Tesis Simülasyonu, gerçek üretimi simüle etmek için tesisin sanal bir modelinin gerçek tesis kontrolüne bağlanmasını sağlar. Bu entegre simülasyon yaklaşımı ile kontrol, otomasyon, malzeme taşıma ve tüm mühendislik işlemleri test edilebilir ve optimize edilebilir. Gerçek bir ortamdan sanal (yazılım) programlanabilir lojik kontrolör (PLC) veya gerçek (donanım) PLC bağlanabilir. Bu devreye alma çözümü esnek ve açıktır ve herhangi bir PLC ile birlikte kullanılabilir.
SINUMERIK Sanal Devreye Alma Servislerini kullanarak pazara sunma sürenizi azaltabilirsiniz. İlk olarak projeye özgü gereksinimler analiz edilir ve daha sonra sanal devreye alma süreci hazırlanır ve uygulanır. Simülasyonlar, hataların erken bir aşamada tespit edilmesini ve düzeltilmesini sağlar. Çalışan eğitimi, makine mühendislerinin gelecekte sanal devreye alma işlemlerini kendi başlarına yapabilmelerini sağlar.
Her şirket bireyseldir ve dijitalleşme düzeyi, gereksinimleri ve fırsatları açısından kendine özgü özelliklere sahiptir. En iyi dijital dönüşümü sağlamak için üç olası adım vardır.
Danışmanlıktan uygulamaya kadar dijital dönüşümü desteklemek için Siemens’in hizmetleri mevcuttur. Müşterilerimizin dijitalleşme yolunda, endüstriyel dijitalleşme için stratejik danışmanlıktan, KPI’ları iyileştirmek için çözümler konusunda danışmanlık yapmaya kadar yardımcı olmaya hazırız. Danışmanlık sürecinin temelini oluşturmak, dijitalizasyon uzmanlarımızın sizinle birlikte gerçekleştirdiği dijitalleşme için şirketinizin ne kadar hazır olduğunun kapsamlı bir analizidir. Her şirket için dijitalleşme seviyesini belirlemek ve sonucu, ihtiyaçlarınıza özel olarak uyarlanmış bir dijitalleşme stratejisi ve yol haritası geliştirmek için birlikte çalışıyoruz.
Danışmanlık
Uzmanlarımız sizinle birlikte şirketinizin dijitalleşme seviyesini belirlemek için çalışır ve daha sonra ihtiyaçlarınıza özel olarak uyarlanmış bir dijitalleşme stratejisi geliştirir.
Yirmi yıldan uzun bir süre önce Siemens, güç kaynağı sektöründe benzersiz bir başarı öyküsüne başladı. O zamandan beri SITOP, sayısız kurulumda güvenilirliğin, verimliliğin ve entegrasyonun tüm endüstriyel sektörlerde kalıcı olarak en üst düzeyde nasıl garanti edilebileceğini gösterdi. SITOP ayrıca tüm uygulamalarla başa çıkabildiğini göstermiştir.
Verim
SITOP ile verimlilik, TIA Seçim Aracını kullanan cihazların kolayca seçilmesiyle veya tüm standart CAE sistemleri için tasarım verileriyle başlar. Kompakt ve ısı için optimize edilmiş tasarım kurulum alanından tasarruf sağlar. SITOP PSU8600 tüm güç yönetimi çıkışlarından gelen enerji verilerini kaydederken, yüksek verimlilik değerleri güç tasarrufu sağlar.
Bütünleşme
Tamamen Entegre Otomasyon (TIA) ve TIA Portalı ile tamamen entegre olan SITOP PSU8600 ve UPS1600, mühendisliği daha kolay ve daha hızlı hale getirir ve optimize edilmiş izleme ve uçtan tanılamaya olanak tanır. SITOP kütüphanesi ayrıca 24 V besleme konseptlerini doğrudan SIMATIC PCS 7’ye dahil etmeyi mümkün kılar.
Güvenilirlik
Esnek, geniş aralıklı giriş, olağanüstü yük özellikleri ve ilgili tüm sertifikalara sahip oldukları için SITOP güç kaynakları, tesislerin kullanılabilirliğini garanti eder, kesintisiz DC güç kaynakları ile kesintileri önler ve eklenti kullanarak kontrol devresindeki aşırı yükleri ve kısa devreleri önler modüller. Yedekli bir güç kaynağı da ayarlanabilir.
SIMATIC S7-300 dünya çapında birçok uygulamada kullanılmaktadır ve milyonlarca kez başarılı olduğu kanıtlanmıştır. SIMATIC S7-300 evrensel Kontrol Cihazları kurulum alanından tasarruf sağlar ve modüler bir tasarıma sahiptir. Sistemi merkezi olarak genişletmek veya eldeki göreve göre merkezi olmayan yapılar oluşturmak için çok çeşitli modüller kullanılabilir ve uygun maliyetli yedek parça stokunu kolaylaştırır. SIMATIC süreklilik ve kalite ile tanınır.
Orta ve yüksek performanslı uygulamalar için güçlü PLC
Proses otomasyonunda uygun donanımın seçimi otomasyon görevi, uygulama ve gerekli performans tarafından belirlenir. Siemens tarafından tasarlanan esnek şekilde yapılandırılabilir SIMATIC S7-400 denetleyici serisi, proses endüstrisindeki zorlu uygulamalar için uygundur. Burada, özellikle yüksek derecede güvenlik ve kullanılabilirlik sağlayan SIMATIC S7-400H ve FH sistemleri kullanılmaktadır.
SIMATIC S7-400 kontrolörleri, uzun vadeli yatırım güvenliği anlamına gelir. Bu nedenle Siemens, sistematik olarak SIMATIC S7-400 serisini daha da geliştirdi. Bu şekilde, proses endüstrisinde çok çeşitli otomasyon çözümleri için her zaman doğru kontrolörün bulunmasını sağlarlar.
SIMATIC S7-1500 kontrol cihazını kullanmak size en iyi performansı ve geleceğe yönelik yerleşik canlılığı sunar. Dijital dönüşümde yolunuza devam ederken güvenilir yardım sağlayan denetleyicinin modüler yapısı sayesinde en sofistike makine tasarımlarını gerçeğe dönüştürebilirsiniz.
Yeni TM MFP teknoloji modülü, Edge Computing’i SIMATIC S7-1500 ile sorunsuz bir şekilde bütünleştirir.
Çok fonksiyonlu platform TM MFP, farklı, bağımsız uygulamaların entegrasyonunu sağlar – örneğin:
SIMATIC Endüstriyel İşletim Sistemine bağlı olarak TM MFP teknoloji modülü, Edge çalışma zamanı sayesinde kontrol seviyesinde Siemens Industrial Edge uygulamaları için hazırlanmıştır ve herhangi bir SIMATIC S7-1500 CPU’ya (1511 ila 1518) merkezi ve ölçeklenebilir şekilde bağlanabilir. Arka panel veriyolu, gerçek zamanlı performans verisi alışverişini sağlar.
Siemens’in Endüstri Yazılımları, üreticilerin tüm endüstri değer zincirlerini PLM çözümleri, Üretim Operasyonları Yönetimi (MOM) çözümleri ve TIA ekipmanı aracılığıyla dijitalleştirmelerine ve entegre etmelerine olanak tanıyarak, hepsi endüstri lideri Siemens İşbirliği Platformu Teamcenter ve tek veri omurgası. PLM, MOM ve Otomasyonun entegrasyonu, kapsamlı Siemens Endüstri Yazılımı paketi ile mümkün olmaktadır.
Otomasyon yazılımı, sahadan kurumsal yönetim düzeyine kadar bir tesisin veya makinenin yaşam döngüsünün tüm aşamalarında yüksek düzeyde işlevsellik ve verimlilik sağlamak için gereklidir. SIMATIC yazılımı temelinde Siemens, basitleştirilmiş mühendislik ve simülasyon araçlarıyla pazara sunma sürenizi kısaltmanıza ve tanılama ve enerji yönetimi işlevleri aracılığıyla performansı artırmanıza ve uzaktan erişim de dahil olmak üzere
Şalt malzemeleri özelliklerine göre çeşitlilik göstermektedir. Elektrik malzemeleri satış sitemizde şalt malzemeleri çeşitleri aşağıdaki gibi örneklendirilmiştir.
Sıemens Kaçak Akım Rölesi,Sıemens Kontaktör,Sıemens Termik Manyetik Kompakt Şalter,Sıemens w Otomat Sigorta,Sıemens Termik Röle,Oag Motor Koruma Şalteri,Oag Termik Röle,Oag w Otomat Sigorta,Oag Termik Manyetik Kompakt Şalter,Oag Kontaktör,Oag Kaçak Akım Rölesi,Şalt Malzemeleri Nedir?
Şalt malzemeleri genelde ; Ayırıcılar, baralar, kesiciler, trafo ve yardımcı techizatın bir araya getirilerek, enerjinin toplanmasına veya dağıtmasına yarayan bir tesistir. Bir başka tanımla şalt malzeme : transformatörler kullanılarak gerilimin yüksek düzeyden alçak veya ters düzeye çevirildiği elektrik, iletim, üretim ve dağıtım sisteminin bir alt istasyonudur. Elektrik şalt malzemeleri genellikle koruma ve kontrol araçları ve nahtarları ile bir veya daha fazla transformatörden oluşur. Büyük şalt malzemesindeki kesiciler herhangi kısa devre esnasında akımı veya şebekede meydana gelebilecek aşırı akımları kesmek için kullanılır.
Ucuz Şalt Malzemeleri
Özelliklerine göre çeşitlilik gösteren şalt malzemeleri kalite ve orijinalliklerine göre de fiyatında farklılık görülmektedir. Ucuz ve orijinal olmayan şalt malzemeler güvenliğiniz açısından tehlike oluşturabilir bu yüzden Tse`li şalt malzemeleri orijinal ve yetkili devlet tarafından onaylanmış olmasına dikkat etmenizi öneririz.
Ucuz TSE Şalt Malzemeleri
Kalitesi Türk Standartları Ensitütüsü tarafından onaylanmış ucuz şalt malzemeleri bulabilirsiniz. TDE tarafından onaylanmış olan ve mevcut olan elektrikli salt malzeme güncel fiyat listelerine ulaşabilir ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
O.S.B 18 cad. no:18 Melikgazi KAYSERİ
Kayseri / Melikgazi